22
Mayıs
2024
Çarşamba
ARABAN - GAZİANTEP

Jandarmadan öğrencilere hediye saat

Araban İlçesi'nde İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı, trafik kuralları ve trafik konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri saatle ödüllendirdi. 

Araban İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı 2006-2007 eğitim ve öğretim yılı süresince Araban ve Yavuzeli ilçeleri ilköğretim okullarında seminerler vererek, bu konuda bir de yarışma düzenledi. 

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere trafik timleri tarafından ödül olarak saat hediye edildi. Araban İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı yetkilileri, ikinci yarı eğitim ve öğretim döneminde de trafik konusundaki eğitimlerin sürdürüleceğini bildirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2007 Cuma 10:37:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Şıhmehmet KARADEMİR IP: 85.105.71.xxx Tarih : 15.02.2007 16:37:48
Jandarmanın yapmış oldukları çucuklara dereceye girdiklerinden dolayı onları ödüllendirmeleri ümit ediyorumki bütün çocuklar bu ödülleri kapmak için birbirileri ile yarışırlar vede daha başarılara adım atacaklarından eminim. Bu mini mini tomurcuk çiceklerin ödüllendirilmesi onlar için çok büyük bir başarıdır ve yarınlarımızada emin adımlarla ilerleyeceklerine ümit ediyorum.Emeği geçen bütün herkese selamlarımı sunar başarılarının devamını dilerim.