25
Mayıs
2024
Cumartesi
ARABAN - GAZİANTEP

Kaymakamdan köy gezileri

KAYAMAKAM DUMAN, KÖY GEZİLERİYLE VATANDAŞLARI DİNLİYOR

Gaziantep'in Araban İlçe Kaymakamı Fethullah Duman, düzenlediği köy gezilerinde vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Köy gezilerini yeniden başlatan Kaymakam Fethullah Duman, daire amirleri ile birlikte köy köy dolaşarak muhtarlar ve vatandaşlarla görüşerek, köylerde yaşanan sorunlar hakkında bilgi alıyor. Ziyaretlerde köylü vatandaşların ortak talebinin kanalizasyon, okul bahçelerinin kumlanması ve okula internet bağlanması, camilerin bakım onarımdan geçirilerek boyanması, atıl durumdaki okulu binalarının köy odalarına çevrilmesi gibi konular olduğunu belirten Duman, "Ben taleplerinizi tek tek not ediyorum. Sizlerde bu taleplerinizin takipçisi olun. Köylerinizde yaşanan tüm sorunlarınızın çözümü için Araban Kaymakamı olarak Köylere Hizmet Götürme Birliği imkanlarını kullanarak sorunlarını çözeceğim" dedi.

Muhtarlar ve köylü vatandaşlar da, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Biz köy muhtarları ve köylü vatandaşlar olarak ilçedeki daire amirleri ile birlikte köyümüze kadar gelip bizleri tek tek dinleyerek sorunlarımızı yerinde gören Kaymakamımız Fethullah Duman’dan memnunuz" diye konuştular.

KAYAMAKAM DUMAN, KÖY GEZİLERİYLE VATANDAŞLARI DİNLİYOR
KAYAMAKAM DUMAN, KÖY GEZİLERİYLE VATANDAŞLARI DİNLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 10:15:05
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 18:07:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ziyaretli IP: 78.167.165.xxx Tarih : 14.10.2010 23:55:34

sayın kaykamam bey kanalizasyon ve yanıbaşımızdaki araban çöplüğünü de halletseniz...Artık istemiyoruz araban çöplüğünü istemiyoruz.Çöplerin döküldüğü yerde ne fıstık kaldı nede çiftciler bahçlerine gidesi gelmiyor.