26
Mayıs
2024
Pazar
ARABAN - GAZİANTEP

Köylere hizmet toplantısı

Gaziantep'in Araban ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği olağan toplantısı yapıldı.
Araban Kaymakamlığı Kongre ve Sergi Sarayında yapılan Mayıs ayı olağan toplantısına Araban Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Araban Kaymakamı Orhan Balcı, Araban İl Genel Meclisi Üyeleri Şıh Mehmet Ulukök, Arif Tatlı ile 39 muhtar katıldı.

Meclis toplantısında 2008 yılı kesin hesabı görüşüldü. 2008 yılı geliri bir milyon 135 bin TL, gideri ise bir milyon 35 bin TL olarak tespit edilen toplantıda, bütçe gelir ve gideri maddeler halinde incelenerek oylandı ve oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde Birlik Başkanı Araban Kaymakamı Orhan Balcı, 39 köy muhtarına köylerinde yaşanan eksiklikler ve sorunları anlatmaları için söz verdi. Muhtarlar, Gaziantep Köy Hizmetleri Altyapı Daire Başkanlığı'nın Araban ilçesine daha fazla hizmet getirmesi gerektiğini belirtiler. Muhtarları dinleyen Kaymakam Balcı, köylerin sorunlarını tek tek not alarak çözümü için takip edeceğini kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 13:09:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GÜZZEL GÜNLER IP: 84.58.134.xxx Tarih : 31.05.2009 01:21:02

SAYIN KAYMAKAMMIMIZ ;KAC SEFER KAYMAKAMLIGIN ÖNÜNE GELDIYSEM KAPINIZIN ÖNÜNDE CALISAN KISI HER DEFASINDA KAYMAKAMIN MESGUL OLDUGUNU YADA MISAFIRLERINIZIN OLDUGUNU SÖYLEDI YANI SIZE ULASMA IMKANINI VERMEDILER.BEN BURDAN MAHMUT BAZLAMA´ya SESLENIYORUM  :SEN ARABANDA YILLARDIR GAZETECILIK YAPIYORSUN SIRADAN YANI HALKTAN BI KAC KISIYI GÖNDER BAKALIM ICERI ALINACAKMI YANI KAYMAKAM BEYE ULASACAK MI?YOKSA BIZ BURDA YORUM BÖLÜMÜNDE YAZSAK KAYMAKAM BUNU OKUYACAGINI ZANNETMIYORUM.YANI <<<HALKIN KAYMAKAM BEYE DERDINI ANLATACAGI HAFTANIN BELLI BI GÜNÜ OLMALI. <<<BUNU DA ANCAK MAHMUT BAZLAMA KARDESIMIZ KAYMAKAM BEYE DUYURABILIR.YOKSA BIZE INANACAKLARINI ZANNETMIYORUM.MAHMUT BAZLAMA KARDESIM BU KONUYLA ILGILI HABERINI VE CEVABINI MERAKLA BEKLEYECEGIM SAYGILAR INSAALLAH GÜZEL GÜNLER GELECEKKKK