18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARABAN - GAZİANTEP

Mahkumlara moral gecesi

MAHKUMLARA MORAL GECESİ

Araban Cumhuriyet Savcısı Orhan Özentürk'ün, Araban K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yatan hükümlüler için düzenlediği moral gecesinde mahalli ses sanatçısı Murat Sihir'in çaldığı oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlenen 77 kader mahkumu, duygu dolu türkülerle de kederlendi.

Araban K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda düzenlenen moral gecesine, Araban Cumhuriyet Savcısı Orhan Özentürk, Araban Cumhuriyet Savcılığı Kalemi Mustafa Güneş, İnfaz Koruma Baş Memuru İbrahim Halil Polat, infaz koruma memurları ile ülkenin değişik bölgelerinden cezasını tamamlamaya çalışan 77 kader mahkumu katıldı. Moral gecesinde mahalli ses sanatçısı Murat Sihir'in bağlama ve orkestra eşliğinde çalıp söylediği oyun havaları ile eğlenen mahkumlar, duygu dolu türkülerle de kederlendiler.

Cumhuriyet Savcısı Orhan Özentürk, moral gecesinde yaptığı açıklamada, "Her yıl Araban K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda düzenli olarak düzenlenen moral gecelerini bu yıl da gerçekleştirdik. Bu geceyi düzenlerken amacımız, Araban K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda cezalarını tamamlamak için yatan hükümlülerimize geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da moral vermektir. Yılda bir defa da olsa bu tür moral gecelerini düzenleyerek hükümlülerimizin morallerini yüksek tutmaktır'' dedi.

Gecede ayrıca 77 kader mahkumuna kola, meyve suyu, çerez, bisküvi ve kuru pasta ikram edildi.

MAHKUMLARA MORAL GECESİ
MAHKUMLARA MORAL GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 13:38:03
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 14:51:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hacıali çelik IP: 88.230.247.xxx Tarih : 2.07.2010 11:53:23

gerçekten felekten bir ğün çaldık güzel oldu makumlar personel iyi bir gece yaşatılar bizlere bu da emegi geçen sayın cumuriyet savcımıza adliyedeki personel arkadaşlara ceza evinde yetkili müdür i halil polat beye ve ceza evi personele ve burada bizi kırmıyarak bizim yazımızı bütün dünyaya duyuran sayın mahmut bazlama kardeşime saygılar sunarım