20
Mayıs
2024
Pazertesi
ARABAN - GAZİANTEP

Muhteşem 30 Ağustos kutlaması

Gaziantep’in Araban ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları gece geç saatlere kadar sürdü.


Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Akif Yorulmaz’ın organize ettiği kutlamalara ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları etkinlikleri sabah 09:00’da Hükümet Konağı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başladı.

Jandarma Araç-Silah Sergisi ve Resepsiyonu ile sinevizyon gösterisinin ardından Fener Alayı gerçekleştirildi. Kutlamalar gece Araban Belediyesi bahçesinde Arabanlı mahalli ses sanatçısı Sadık Kör ve Körhacıobası Köyü Muhtarı Erol Sülüker’in okudukları yöresel türkülerle devam etti.

Gece geç saatlere kadar devam eden kutlamalara, Araban Kaymakamı Orhan Balcı, Araban Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Akif Yorulmaz, Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, Elif Beldesi Belediye Başkanı Cuma Altınbaş, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu, CHP İlçe Başkanı İbrahim Halil Metin, MHP İlçe Başkanı Arif Tatlı, Araban Sağlık Grup Başkanı Doktor Suat Karapınar, İlçe Emniyet Amiri Şerif Avcı ve ilçe halkı katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kutlamalarda, yöresel oyun havaları eşliğinde halaylar çekildi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2008 Pazar 13:30:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tayfun yılmaz IP: 88.227.123.xxx Tarih : 7.09.2008 21:43:55

ben hasan yılmazın oglu tayfun yılmaz bu guzel gunu her sene bıze daha anlamlı sekılde anlamamızı saglayan Yüzbaşı Akif Yorulmaz’a tsklerımı ıletıyorum bu arada 1 haftalık asker olan abım ihsan yılmaz a vatanı gorevını en ıyı sekılde yapıcagına ınanıyorum ve onu cok sevıyorumm