19
Mayıs
2024
Pazar
İSLAHİYE - GAZİANTEP

Anneler Günü'ne erken kutlama

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Gönüllü Hanımlar Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören yaklaşık 300 engelli öğrenci Anneler Gününü düzenledikleri programla kutladı.

Gönüllü Hanımlar Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen 'Anneler Günü' programına İslahiye Belediye Başkanı Malike Uludağ, Gaziantep Fikir Öncüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Kale, Gönüllü Hanımlar Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri, çok sayıda engelli öğrenci ve anneleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İslahiye Belediye Başkanı Malike Uludağ, Anneler Gününün sadece bir gün değil, yılın her günü kutlanması gerektiğini belirterek, "Sevginin en büyük kaynağı, sınırsız hoşgörü, karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimizdir. Annelerimizi yalnız belirli günlerde değil, yaşam boyunca sevgi ve içtenlikle kucaklamalıyız. Emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek sorumlu bir yaşam sürmeli ve bizler de çocuklarımıza aynı yüce değerleri aktarabilmeliyiz. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Gaziantep Fikir Öncüleri Derneği tarafından getirilen armağanlar engelli öğrencilere dağıtıldı. Hazırlanan palyaço gösterimi ve çalınan oyun havaları ile anneler ve engelli çocuklar programın tadını çıkarttı. Yılın Annesi ise, 17 yaşında zihinsel oğlu Abdullah Ünlü’ye gösterdiği sevgi ve şefkat sebebiyle Havva Ünlü seçildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 21:13:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?