24
Mayıs
2024
Cuma
İSLAHİYE - GAZİANTEP

Arslan güven tazeledi

İSLAHİYE KÜÇÜK ESNAF VE SANATKARLAR ODASI'NDA SEÇİM

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapılan ve iki adayın yarıştığı Küçük Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminde Hasan Arslan güven tazeledi.

Çelik İş Hanı'ndaki oda binasında yapılan seçimde Hasan Arslan ve Cemal Korkmaz aday oldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda faaliyet ve denetim raporları okunarak kabul edildi. Dilek ve temennilerin ardından saz alan adaylar söz aldı. Yapılan konuşmaların ardından ise seçime geçildi. 385 üyenin oy kullandığı seçimde 3 oy geçersiz sayılırken Hasan Arslan 223, Cemal Korkmaz ise 159 oy aldı. Yeniden güven tazeleyen Hasan Arslan, üyelere teşekkür etti.

Manifatura ve konfeksiyoncuları temsilen Hasan Arslan başkanlığında yapılan seçim sonucu oluşan yönetim; somun ekmek üreticilerini temsilen Ahmet Hamdi Akbaş, Kasap ve Şarküterileri temsilen Süleyman Gelebek, Bakkal ve Manavları Temsilen Osman Yanar, Lokanta ve kebabcıları temsilen Mustafa Korkmaz, Kahvecileri Temsilen Mehmet Zeki Göğebakan, Ayakkabıcıları temsilen Zülfikar Tülek, Halil İbrahim Koca, Pidecileri Temsilen Ali Göl'den oluştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 12:14:01
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 23:59:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?