26
Mayıs
2024
Pazar
İSLAHİYE - GAZİANTEP

Belediye personeli ağaç dikti

İSLAHİYE BELEDİYE PERSONELİ AĞAÇ DİKTİ

Gaziantep'in İslahiye Belediyesi personeli, ağaç dikme kampanyası başlatarak ilçeye bin 500 adet ağaç dikimi gerçekleştirdi.

İslahiye Belediyesi, mezarlık yanına, Cevdet Paşa Mahallesi parkına, Fevzi Çakmak Mahallesi, Yeni Mahalle, Beyler Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesine toplam bin 500 adet ıhlamur ve çınar agğcı dikimi gerçekleştirdi. Ağaç dikme kampanyasına İslahiye Belediye Başkanı Malike Uludağ, Başkan Yardımcısı Mehmet Uludağ, Belediye Meclis üyeleri Hüseyin Erdoğan ve Halil Çiftçi, Belediye Yazı İşleri Müdürü Ahmet Durmaz, Özel Kalem Müdürü Reşit Demirel, Fen İşleri Müdürü Mümtaz Koyuncu, Su ve Kanalizasyon Müdürü İsmet Yaltırık, Belediye Ziraat Mühendisi Ferdi Vural ve diğer belediye personeli ile davetliler katıldı.

İslahiye Belediye Başkanı Malike Uludağ, belediye personelinin başlattığı kampanyanın ilçe tarihinin en büyük ağaçlandırma kampanyası olduğunu belirterek, "Gelecek nesillere yeşil bir İslahiye bırakmak istiyoruz. Belediye personelinin bu duyarlılığının ilçeyi daha da güzelleştireceğine inanıyorum" dedi.

İSLAHİYE BELEDİYE PERSONELİ AĞAÇ DİKTİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2010 Pazar 11:29:02
Güncelleme :7 Mart 2010 Pazar 11:41:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?