18
Mayıs
2024
Cumartesi
İSLAHİYE - GAZİANTEP

İslahiye'de trafik kazası: 8 ölü

Gaziantep’in İslahiye İlçesi’nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 8 kişinin öldüğü, 8 kişinin de yaralandığı belirlendi. Zincirleme trafik kazası, pamuk işçisi taşıyan kamyonetin, önce bir otomobille çarpışması, ardından da kamyonetin arkasından geldiği belirtilen kömür yüklü bir kamyonun, kamyonete çarpması sonucunda gerçekleşti. Yetkililer, kazaya, işçi taşıyan kamyonetin sağ arka tekerinin yerinden çıkmasının neden olduğunu söylediler.

İslahiye-Nurdağı karayolunun 17. kilometresinde, Ahmet Gezer (39) yönetimindeki pamuk işçisi taşıyan kamyonet, İslahiye İlçesi’nden Nurdağı İlçesi’ne giderken İbrahim Hakkı Bal’ın kullandığı otomobille çarpıştı. Kamyonetin arkasından geldiği belirtilen Bedir Tunç yönetimindeki kömür yüklü kamyon da kamyonete çarptı.

Kazada, Ali Gezer (9), Ahmet Gezer (39), Halil Gezer (9), Mehmet Demir, İsmail Gezer (3), Hüseyin Gezer (5), Abdülhamit Gezer (12) ve kimliği tespit edilemeyen 15 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti.

Yaralanan Mehmet Dikmen, İbrahim Hakkı Bal, Abdullah Dikmen, Ali Gezer (12), Halil Gezer (3), Hüseyin Gezer (9), Adem Şahinci ve Bedir Tunç, İslahiye ve Nurdağı Devlet ve SSK Gaziantep Bölge Hastanelerinde ile Sani Konukoğlu Tıp Merkezi’nde tedavi altına alındı.
Yetkililer, kazaya Ahmet Gezer yönetimindeki kamyonetin sağ arka tekerinin yerinden çıkmasının neden olduğunu söylediler. Cenazelerin, otopsinin ardından Şanlıurfa’ya götürüleceği bildirildi.

islahiye
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2004 Cuma 10:26:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?