22
Mayıs
2024
Çarşamba
İSLAHİYE - GAZİANTEP

Muhtarlardan kaymakama destek

İslahiye ilçesinde, İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile tayin edilen Kaymakam Bekir Yılmaz'ın görevinde kalması için muhtarlar tarafından imza kampanyası başlatıldı.


İslahiye'de 78 mahalle ve köy muhtarı Kaymakamı Bekir Yılmaz'ın tayinin çıkmasını alkışlarla protesto ederek en az bir yıl daha ilçede kalması için imza topladı. İslahiye Hükümet Konağı önünde toplanan köy ve mahalle muhtarları, tayini çıkan Kaymakam Bekir Yılmaz'a sahip çıktı.

Muhtarlar, Kaymakam Bekir Yılmaz'ın mahalle ve köylere en güzel hizmeti sunduğunu, yarım kalan projelerin hayata geçmesi ve hizmetlerin devamı için Yılmaz'ın ilçede kalması gerektiğini belirttiler. Muhtarlar, Kaymakam Yılmaz'ın ilçede kalması için imza kampanyası başlattıklarını kaydettiler. Mahalle ve köy muhtarları esnafı ziyaret ederek Yılmaz'ın ilçede kalması için imza topladılar.


Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Aslan, toplanan 4 bin 759 imzayı Gaziantep Valiliği, İçişleri Bakanlığı ve Başbakanlığa göndereceklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2007 Çarşamba 14:25:26
Güncelleme :17 Ekim 2007 Çarşamba 10:50:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TAHİR LÖK IP: 85.98.16.xxx Tarih : 10.10.2007 16:20:27

böyle bir kaymakama sahip çıkın ben kendisi ile bir müddet çalıştım temiz dürüst ahlaklı devlet ve milletini seven birisidir.kendisine selam ve hürmet ederim.AK PARTİ YOZGAT İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ TAHİR LÖK