18
Mayıs
2024
Cumartesi
İSLAHİYE - GAZİANTEP

Trafik kazası:1 ölü

İslahiye'de, iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi de yarlandı. Kaza sonrası aynı ambulansa konulan yaralılardan birisi yakınları tarafından karga tulumba araçtan indirilerek özel bir oto ile sevk edilerek hastaneye götürüldü.

Kaza dün akşam saat 19.25 sıralarında İslahiye-Hassa yolunun 3. kilometresinde meydana geldi. Cuma Kırık (44) yönetimindeki 27 RF 909 plakalı özel otomobil ile Mehmet Kalkan’ın (40) kullandığı 27 TR 274 plakalı araç, şerit ihlali sonucu kafa kafaya çarpıştı.

Kazada Bayram Beyaz (45) olay yerinde hayatını kaybederken Mehmet Kalkan, Nursel Eker ve Cuma Kırık ağır yaralı olarak önce İslahiye Devlet Hastanesi’ne ardından Gaziantep Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Mehmet Kalkan ve Cuma Kırık adlı yaralıların Gaziantep Devlet Hastanesi’ne sevki sırasında aynı ambulansa konulmalarına yakınları itiraz etti. Mehmet Kalkan adlı yaralı, ambulanstan indirilerek özel bir araçla Gaziantep Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Nurdağı İlçesi’nden istenilen ambulans ile diğer yaralı Nursel Eker de Gaziantep’e gönderildi. Cuma Kırık’ın Kullandığı 27 RF 909 plakalı araçta boş bira şişeleri bulundu.

Öte yandan, kazadan yarım saat sonra aynı yerde ikinci bir kaza daha meydana geldi. Maddi hasara yol açan kazada Hatay’dan Gaziantep istikametine giden 34 AC 6448 plakalı özel araç seyir halindeki traktöre çarptı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2005 Perşembe 12:41:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?