26
Mayıs
2024
Pazar
İSLAHİYE - GAZİANTEP

Uludağ yılın başkanı seçildi

Meclis Haber Dergisi ve Time Dergisi tarafından Yılın Belediye Başkanı seçilen İslahiye Belediye Başkanı Mehmet Uludağ, ödülünü Ankara'da düzenlenen törende aldı.

Merkezi Ankara'da bulunan Meclis Haber Dergisi ve Time Dergisi 6. kuruluş yılı nedeniyle okurların göndermiş oldukları elektronik postalar, mektup ve anketlerle Yılın Devlet Adamı, Siyasetçisi, Milletvekilleri, Bürokratları, Valileri, Belediye Başkanları, İşadamları, Gazetecileri, TV Muhabirleri ile Sanatçılarını belirledi.

İslahiye Belediye Başkanı Mehmet Uludağ; Belediye, Merkezi Yönetim, Yerel Yönetim, Sivil Toplum ve Özel Sektör arasında dayanışma ve uzlaşmayı gözetmesi, yerel düzeyde mahalleden başlayan bir katılım ortaklığını gerçekleştirmesi, şeffaf ve açık yönetimi, belediyecilikte göstermiş olduğu başarılı çalışmaları nedeniyle ikinci defa Yılın Belediye Başkanı seçildi.

Ankara Akar Internatıonal Otel'de düzenlenen ödül törenine Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek'in yanı sıra çok sayıda milletvekili ve bürokrat katılırken, Belediye Başkanı Mehmet Uludağ'a ödülü, eski Adalet Bakanlarından Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan tarafından verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 19:55:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?