27
Mayıs
2024
Pazertesi
İSLAHİYE - GAZİANTEP

Yarışma ödülleri verildi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Sivil Savunma Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sivil Savunma Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

İslahiye Belediye Konferans salonunda düzenlenen törene, İslahiye Kaymakam vekili Emrah Yılmaz, Sivil Savunma Müdürü Bilal Erdoğan, İslahiye Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çifçiler, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Ümit Koç, protokol üyeleri, okul Müdürleri, Sivil Savunma Kulübü öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.
Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödüllerini, Kaymakam Emrah Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çifçiler, Türk Telekom Şefi Yasemin Okuyucu ve Sivil Savunma Müdürü Bilal Erdoğan tarafından verildi. Törenin açılış konuşmasını yapan kaymakam Emrah Yılmaz, Sivil Savunmanın herkes tarafından çok iyi öğrenilmesi ve bilinmesi gerektiğini belirterek, "İlçemizdeki okullarda bu işi İlçe Sivil Savunma Müdürü Bilal Erdoğan çok iyi yapıyor. Dereceye girenleri tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

İlçe Sivil Savunma Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim İşbirliği ile düzenlenen Sivil Savunma Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri dağıtıldı. Hediyelerin verilmesinin ardından İlçe Sivil Savunma Müdürü Bilal Erdoğan verdiği Sivil Savunma ve Deprem Konferansı'nda Sivil Savunma Kavramı, tarihçesi ve teşkilatı, deprem öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenleri film gösterisiyle anlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 18:08:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?