25
Mayıs
2024
Cumartesi
NİZİP - GAZİANTEP

Fatma okul yerine mezara gitti

OKUMAK İÇİN YARDIM İSTEYEN GENÇ KIZ, İNTİHAR ETTİ

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, okumak için yetkililerden yardım isteyen genç kız, girdiği bunalımdan kurtulamayarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce Nizip ilçesini ziyaret eden Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı'dan "Ben de okumak istiyorum" diye yardım isteyen 16 yaşındaki Fatma Kaya, Fevzi Paşa Mahallesi Karakaş Sokak'taki evlerinde kimsenin bulunmadığı bir sırada girdiği bunalım sonucu kendini iple oturma odasının tavanına asarak intihar etti. Eve gelince Fatma'yı tavanda asılı halde bulan yakınları durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri evde inceleme yaptı. Kaya'nın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Nizip Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Sinir krizi geçiren anne Bedriye Kaya, "Fatma'nın intihar etmesi için bir neden yoktu" derken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Nizip İlçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Fatma Kaya'nın ölümüne çok üzüldüklerini belirterek, "Bu yıl okullar kapandığı için 2010-2011 eğitim öğretim yılında liseye kaydının yapılması ve tüm masraflarının Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan sağlanmasına yönelik talimat vermiştik. Ama maalesef onu kaybettik" diye konuştu.

OKUMAK İÇİN YARDIM İSTEYEN GENÇ KIZ, İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 16:39:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selda yıldız IP: 78.179.143.xxx Tarih : 30.04.2012 13:28:09

 sen ölümü hak etmedin  be  kuzen yazık  ettin  kendine  dünyada  bukadar şerefsiz  varken  allahım effetsin  seni  mekanın  cennet  olsun  işallah..........