25
Mayıs
2024
Cumartesi
NİZİP - GAZİANTEP

Güreşçiler ödüllendirildi

NİZİPLİ GÜREŞÇİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gaziantep'te yapılan okullar arası 17-18 yaş serbest stil ve Greko-Romen güreş il birinciliği müsabakalarında dereceye giren güreşçiler ödüllendirildi.

Kamil Ocak Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda Nizip İmam Hatip Lisesi beden eğitimi öğretmeni İhsan Arslan'ın hazırladığı İmam Hatip Lisesi öğrencileri serbest stilde 6 il birinciliği, 2 il ikinciliği, 1 il üçüncülüğü; Greko-Romende 2 il birinciliği ve 5 il ikinciliği, 3 il üçüncülüğü; Nizip Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri 1 il birinciliği ve 1 il üçüncülüğü, beden eğitimi öğretmeni Muhammed Mustafa Ata'nın hazırladığı Özel İslim Nihat Özyurt Lisesinden 2 öğrenci Greko-Romende il birinciliği kazandı.

Toplamda Nizip ilçesinde bu müsabakalarda 11 il birinciliği, 7 il ikinciliği ve 5 il üçüncülüğü getiren öğrencilerden il birincisi olan 11'i Gümüşhane ilinde yapılacak olan güreş bölge birinciliği müsabakalarına Gazintep'i temsil edecekler.

Dereceye giren öğrenciler için Nizip Kaymakamlığı'nda düzenlenen belge töreninde Kaymakam Yaşar Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt ve dereceye giren öğrenciler ve öğretmenleri katıldı Belge töreninde konuşan Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, "Nizip ilçesinin eğitim alanında aldığı başarılar bizleri gururlandırmaktadır. Ben Gaziantep ilinde dereceye giren öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik eder başarıların devamını dilerim" dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere başarı belgeleri verildi.

NİZİPLİ GÜREŞÇİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 14:13:04
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 16:33:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?