19
Mayıs
2024
Pazar
NİZİP - GAZİANTEP

Kaymakam'dan fakirlere yardım

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Kaymakam Hakan Yusuf Güner, 4 çocuğuyla yaşayan Bedia Karadağ'a yardımda bulundu.

Saray Köyü'nde ikamet eden ve 6 ay önce işsiz olan kocası tarafından terk edilen 30 yaşındaki Bedia Karadağ, 4 çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi verdiklerini belirtti. Anne Karadağ, "Kendim için bir şey istemiyorum. Hiç olmazsa şu kışın soğuğunda ayaklarına giyecek bir ayakkabıları bile olamayan, akşamları soğuktan donmamak için birbirlerine sımsıkı sarılıp yatan çocuklarım için yardım yapılsın" dedi.

Ailenin durumunu öğrenerek ziyarete gelen Nizip Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, köy muhtarı Salih Aslan'ı kendilerine haber vermediği için uyardı. Güner, "Devlet, her zaman için yoksulunun ve fakirinin yanındadır ve onlara bakmaktan hiçbir zaman aciz değildir" dedi.
Güner, daha sonra aileye soba ve kömür yardımında bulundu. Anne Bedia ve 4 çocuğunu ilçeye götürerek tepeden tırnağa giydiren Güner, ailenin oturduğu evin de tamiratını yaptırdı.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 11:41:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
temel mermer IP: 88.227.147.xxx Tarih : 6.03.2009 17:10:23

sayın kaymakamımı tebrik ederim çalışmalarından dolayı teşekkür ederim bende nizip cumhuriyet mah. muhtarlığı yapmaktayım sayın kaymakamım bu konularda gerçekten takdir ediyorum allah yolunu açık etsin başarılar diliyorum.saygılarımla