18
Mayıs
2024
Cumartesi
NİZİP - GAZİANTEP

Şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu

GAZİANTEP'TE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTARDA BİRARAYA GELDİ

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, ilçe kaymakamlığı tarafından Şehit ve gazi aileleri ile Nizip Çocuk Esirgeme Yurdu'nda kalan çocuklara iftar yemeği verildi.

Osmanlı Parkı'nda verilen iftara, Kaymakam Yaşar Karadeniz, Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Nizip Garnizon Komutanı Binbaşı Cem Çerkezoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan, ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Nizip İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Çağrı Demiröz, daire amirleri, çok sayıda şehit ve gazi ailesi ile çocuk yuvasında kalan çocuklar katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Kaymakam Yaşar Karadeniz, şehit ve gazi ailelerinin, gazilerin Türk milletinin onuru ve gururu olduklarını söyledi.

Karadeniz, "Bu vatan uğruna evlatlarını şehit veren bu ana ve babalarımızın acılarını hiçbir şeyin dindirmesi mümkün değildir. Ama onlar bu acıları her zaman için kalplerine gömüp ağızlarından çıkan bir tek şey "Vatan sağ olsun" olmuştur. Devlet olarak her zaman için tüm gazi ve şehit ailelerimizin sonuna kadar yanındayız" dedi.

İlçedeki tüm protokol ve askeri personelin iftar yemeğine aileleriyle birlikte ilk kez katıldığı öğrenildi.

GAZİANTEP'TE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTARDA BİRARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 15:56:02
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 16:48:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?