4
Mayıs
2024
Cumartesi
NİZİP - GAZİANTEP

Zeugma Spor Şenlikleri başlıyor

KURUMLAR ARASI 1. ZEUGMA SPOR ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

Gaziantep'in Nizip ilçesinde "Kurumlar Arası 1. Zeugma Spor Şenlikleri" başlıyor.

Nizip İlçe Kaymakamlığı öncülüğünde ve İlçe Kutlama Komitesince düzenlenecek olan "Kurumlar Arası 1. Zeugma Spor Şenlikleri" adı altında yapılacak olan futbol, voleybol, masa tenisi ve atletizm müsabakalarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Nizip İlçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz başkanlığında yapılan toplantıda, müsabakalara katılacak olan kurum müdürleri hazır bulundu. Nizip Kapalı Spor Salonunda yapılan toplantıda bir konuşma yapan Nizip İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, toplantının

amacı hakkında ve yapılacak olan müsabakalara katılacak olan kurum müdürlerine yapılması gerekenler konusunda bilgi verdi. Bilgilendirme toplantısının aynı zamanda kaynaşma ortamı olduğunu belirten Ömer Faruk Yakar, "Bir diğer amacımız da ilçedeki kurumlar ile birlik beraberlik ortamı sağlamaktır" dedi.

Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz ise konuşmasında yapılan müsabakalarda centilmenliğin ön planda olmasını dileyerek, "Müsabakalara katılacak olan kurumlara şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.

KURUMLAR ARASI 1. ZEUGMA SPOR ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 14:15:00
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 14:36:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?