18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Ulutaş Özel Güvenlik Koruma ve Eğt.Hiz.San. ve Tic. Ltd.Şti.

ULUTAŞ ÖZEL GÜVENLİK KORUMA VE EĞİTİM HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 14.03.2005 tarihinde 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun kapsamında İçişleri Bakanlığı’ndan “ÖZEL GÜVENLİK ŞİRKETİ FAALİYET İZİN BELGESİ” ve “ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİM KURUMU FAALİYET İZİN BELGESİ” alarak, uzun yıllar Emniyet Teşkilatı’nda başarılı görevler yapmış ve 1.Sınıf Emniyet Müdürü olarak emekli olmuş olan Aziz ULUTAŞ tarafından kurulmuştur.

Kurumumuz, deneyimli ve üst düzey Emniyet Mensuplarının da bulunduğu eğitim kadrosu ile 25’er kişilik sınıflarda Özel Güvenlik Eğitimi vermekte olup, ayrıca eğitim kurumumuz 150 kişilik bina kapasitesine sahiptir.

Şirketimizin bilgi, kalite ve dürüstlüğe dayalı eğitim ve hizmet anlayışı, sahip olduğumuz “TSE HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ” ve “TS-EN ISO 9001:2000 KALİTE YÖNETİM BELGESİ” ve “İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ (OHSAS 18001) BELGESİ” ile tescillenmiş durumdadır.

26 Haziran 2004 tarihinde yürürlüğe giren 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair kanun kapsamında çalışmalarını sürdüren ULUTAŞ Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim Hizmetleri, hedefleri doğrultusunda güven vererek ilerlemekte ve kendisine düşen bütün görevleri yerine getirmektedir. Özel Güvenlik Hizmetleri sektöründe başarılı bir isim olan ULUTAŞ Özel Güvenlik, her zaman kaliteli hizmet ve hizmet sonrası destek ve yardımı ön planda tutmaktadır.

Bu bağlamda hedefimiz ; deneyim ve yılların getirdiği birikim ile birlikte Aziz ULUTAŞ, tüm ULUTAŞ Özel Güvenlik Şirketi çalışanları ve deneyimli eğitim kadromuz ile kalite, doğru ve bilgili olarak, bütün hizmet verdiğimiz şirket, kurum ve kuruluşların güvenliğini yasalar çerçevesinde sağlamaktadır.

VİZYONUMUZ

Sahip olduğumuz deneyim, bilgi birikimi ve güvenilir hizmet anlayışımız ile Özel Güvenlik sektöründe 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun çerçevesinde tüm kurum ve kuruluşlara sağlıklı, düzenli, kaliteli, anlaşılır ve dürüst hizmet vermektir.

MİSYONUMUZ

5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un belirlediği çerçeveler içerisinde tecrübeli, bilgili, alanlarında uzman ve eğitimli yönetici kadromuz ve özel güvenlik personelimiz ile özel güvenlik hizmetlerini yerine getirmek, hizmet verdiği kurum, kuruluş ve kişilere özel güvenlik konusunda her türlü yardım ve destekte bulunmak, uzman ve üst düzey eğitim kadromuz ile özel güvenlik personeli yetiştirmek ve istihdam etmek, görevimizdir.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Eğitilmiş personel ile teknolojik yeniliklere açık olarak güvenlik hizmeti vermek, sürekli iyileştirme prensibi doğrultusunda, müşteriye en iyi hizmeti sunmak ve bunu taahhüt etmek. Rekabet ortamında bu prensipleri korumak ve sürdürmek KALİTE POLİTİKAMIZDIR.

İSG POLİTİKAMIZ

İSG Yönetim Sistemini şirket yapımıza uyarlamak, güvenlik ve eğitim sektöründe öncü firma olmak temel hedefimizdir. Şirketimiz bu yolda ilerlerken yasal mevzuatlara ve ilgili standartlara uyacağının taahhüdünü vererek, çalışan tüm personelimizin gerek yasal mevzuatları gerek İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda gerekli olan tüm eğitim ve bilinçlendirme desteğini vererek sürekli gelişimi bir görev olarak benimsemiştir.

HİZMETLERİMİZ

1. ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ

ULUTAŞ ÖZEL GÜVENLİK ŞİRKETİ, 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un belirlediği esas ve usuller çerçevesinde, kolluk kuvvetlerini tamamlayıcı mahiyetteki özel güvenlik hizmetlerini, sahip olduğu yasal izinler doğrultusunda silahlı ve silahsız olarak elektronik güvenlik sistem ve cihazları kullanarak sağlamaktadır. Ayrıca tüm Güvenlik Sistem ve Cihazları (kamera, dedektör, x-ray cihazları, güvenlik kapısı, alarm cihazları vb. satışı ve kurulumu gerçekleştirmekteyiz. Gerekli teknik servis desteği sağlayarak ev ve iş yerlerinin güvenliğini, müşteri memnuniyeti ile sağlamaktayız.

? Kişi koruma (Özel Yakın Koruma)
? Toplu konutlar, siteler, bina, fabrika, hastane, okul ve sağlık kuruluşları güvenliği
? Market, alışveriş merkezi, iş merkezleri, iş yeri güvenliği ve koruması
? Kurum ve kuruluşlarda ‘Özel Güvenlik Birimi’ kurmakta danışmanlık yapmak
? Toplantı, konser vb. etkinliklerde güvenlik tedbiri almak
? Kıymetli eşya ve para nakillerinde güvenlik tedbiri almak
? Kritik ve stratejik öneme sahip tesis ve alanların güvenliğini sağlamak
? Tüm kurum ve kuruluşlara, iş yerlerine ve binalara alarm sistem ve cihazları kurmak
? Halka açık alanlarda ve eğlence merkezlerinde giriş-çıkış kontrolü yapmak


2. ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMİ

ULUTAŞ ÖZEL GÜVENLİK KORUMA VE EĞİTİM HİZMETLERİ, 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun kapsamında, İçişleri Bakanlığı’ndan aldığı “ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİM KURUMU FAALİYET İZİN BELGESİ” ve alanında uzman-deneyimli, üst düzey eğitim kadrosu ile “Özel Güvenlik Temel Eğitimi” sunmaktadır

İlgili Kişi :Özhan Ulutaş
Adres1 :
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :0 342 251 94 93
Faks :0 342 251 94 94
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.