7
Mayıs
2024
Salı
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Hotel Ravanda

RAVANDA Hotel 86 oda olup, tüm odaları, konforlu yataklar, muhteşem renk dekorasyonuyla dizaynı, wireless sistem (Gaziantep’te ilk defa) ile odalarda genel kullanım alanlarında sınırsız ve ücretsiz internet kullanım imkanı, kablolu yayın kanallarını izleyebileceğiniz renkli TV, radyo kanalları, tüm dünya ile doğrudan telefon bağlantısı, direkt faks hattı, özel isteğe göre ayarlanabilir havalandırma sistemi, minibar ve saç kurutma makinesi ile donatılmıştır. Ayrıca 5 Grand jakuzuli odada kendinizi çok daha farklı bir mekanda bulacaksınız.

Gaziantep’te ilk defa mimarisiyle ve tasarımı ile Avrupa’daki bar ve club anlayışını birleştiren son teknoloji ışık ve ses sistemleri ile donanımlı 250 kişilik eğlence mekanıyla misafirlerine sınırsız eğlenceyi sunmaktadır.

Business Hotel olma özelliğini taşımakta, bu niteliğiyle toplantı, konferans ve davetler konusunda tercih edilen bir marka olarak hizmet vermektedir. 150 ve 250 kişilik çok amaçlı toplantı salonları 500 kişilik Konferans salonu ve ekipmanlarıyla bu alanda da taleplere cevap verebilmektedir.

Ravanda Hotel, formda kalmak isteyen konukları bekliyor. Dolphin Health Club’ın ; ısıtmalı ve soğutmalı kapalı havuz, aletli jimnastik, step, sauna, şok havuzu, jakuzi, uzman masör, life bar gibi birçok aktivitesinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca oda misafirleri için %50 indirimli kullanım imkanı.

Gaziantep mutfağından özgün lezzetler sunan Restaurant & Grill, şimdi sizleri farklı otantik spesiyalleriyle buluşturuyor. 250 kişilik Matiat Restaurant Ala Carte mutfağı ile eşsiz tatları sunuyor. Ayrıca 500 kişilik CAMDAN Restaurant’ta her türlü nişan, düğün, kokteyl, davet organizasyonlarıyla hizmet veriyor.

Yenilenen 80 araç kapasiteli güvenli ve sorunsuz otoparkı, business Office ( ücretsiz wireless internet) imkanı, çevirmenlik hizmeti , kuru temizleme ve yıkama, mescit, otomobil kiralama, uçak bileti, çevre turları, sağlık imkanı, hediyelik eşya satışı, kuaför, oyun salonu, havalimanı ve otogara ulaşım imkanıyla eşsiz bir mekan.

şehir merkezinde bulunması alışveriş, müzeler, tarihi yerler için rahat ulaşım imkanı saglar. Ayrıca konum itibariyle otogara 5 km, havalimanına 15 km ve Öncüpınar Gümrük Kapısına’a (Kilis) 60 km uzaklıkta bulunmaktadır.

İlgili Kişi :
Adres1 :İnönü Caddesi No:178 Gaziantep
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (342) 230 57 57
Faks :+90 (342) 230 67 67
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.