25
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

2 çöp ev daha temizlendi

ŞAHİNBEY'DE 2 ÇÖP EV BELEDİYE EKİPLERİNCE TEMİZLENDİ

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi ekipleri, sahipleri tarafından kullanılmayan ve atılan çöplerden dolayı etrafına pis koku salan iki evin temizliğini yaparak, böceklere karşı ilaçladı.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Bey Mahallesi Kaldırım Çıkmazı No:3 ve Kıbrıs Mahallesi 32 Nolu Sokak No:5'de sahipleri tarafından kullanılmayan ve atılan çöplerden dolayı çevreye pis koku salan iki evin vatandaşlardan gelen şikayet üzerine temizliğinin yapıldığı belirtilirken, mahalle halkının huzur ve rahatı için böceklere karşı gerekli ilaçlama çalışmasının yapıldığı açıklandı.

Evde yaşayan yaşlı kadının yedi yıl önce kocasının öldüğünü ve kendisinin de yalnız yaşadığını belirten Kıbrıs Mahalle Muhtarı Abbas Kaygusuz, yaklaşık üç ay önce de kadının vefat ettiğini belirterek, evine gittiklerinde evin çöp ev haline geldiğini gördüklerini söyledi. Kadının bu kadar çöpü nerden getirdiğini bilmediklerini ifade eden Kaygusuz, ölümünden sonra vatandaşlardan gelen şikayet üzerine belediyeye evin temizlenmesi için başvurdukları ve ekiplerin gelerek temizlik çalışmasını yaptığını belirtti.

Kıbrıs Mahallesi'nde yapılan genel temizlik çalışmaları ile ilgili konuşan Kaygusuz, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na yapılan temizlik çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Mahallemizde temizlik çok güzel yapılıyor. Belediyemiz temizlik konusunda üzerine düşen görevi yapıyor ama vatandaşımız temizlik konusunda çok bilinçsiz davranıyor. İnsanlarımızda bu konuda biraz bilinçlenirse çok daha iyi olacaktır" dedi.

ŞAHİNBEY'DE 2 ÇÖP EV BELEDİYE EKİPLERİNCE TEMİZLENDİ
ŞAHİNBEY'DE 2 ÇÖP EV BELEDİYE EKİPLERİNCE TEMİZLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 13:56:01
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 18:31:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?