19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

23 Nisan etkinliği düzenlendi

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren mahalle evleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi.

Mehmet Tekerlek, Kürşad Tüzmen, Şehitler, Cumhuriyet, Aydınbaba, Ulucanlar ve Türktepe Sosyal Tesisleri ile Dumlupınar Mahalle Evinde düzenlenen etkinliğe kursiyerler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Dumlupınar Mahalle Evi tarafından Gencolar Düğün Salonunda düzenlenen etkinliğe Başkan Yardımcıları ile birlikte katılan ve alkışlarla karşılanan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Mahalle evlerimize olan ilgi oldukça artmaktadır. Bu nedenle vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine sosyal tesislerimizin sayısını arttıracağız. Tesislerimiz içinde sağlık ocağı, taziye evi, emekliler lokali, okul öncesi eğitim olan ana sınıfları, bilgisayar, İngilizce ve dikiş nakış gibi kursları olan ve 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızın faydalanacağı yerler olacaktır” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklerde kursiyerler tarafından hazırlanan dans, kına gecesi, şiir ve kısa skeçler katılımcıların beğenisini kazanırken, ilgiyle izlendi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 10:00:14
Güncelleme :22 Nisan 2009 Çarşamba 10:01:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?