22
Mayıs
2024
Çarşamba
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

4. Çevre Şenliği başladı

Gaziantep’in Şahinbey ilçe Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Şahinbey Belediyesi 4. Çevre Şenliği’ etkinlikleri başladı. 

Kırkayak Parkı içerisinde gerçekleştirilen 4. Çevre Şenlikleri'nin açılış törenine, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Öztekin, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, Şahinbey mahalle muhtarları ve mahalle evlerindeki kursiyerler katıldı. 

Belediye Başkanı Ömer Can, Şahinbey Belediyesi'ne bağlı 9 mahalle evinde bilgisayar, İngilizce, mefruşat, nakış ve kuaförlük kurslarında eğitim gören ve sertifika almaya hak kazanan 552 kursiyer adına kursiyerlere sertifika verdi. 

Sertifika töreninden sonra bir konuşma yapan Başkan Ömer Can, "Hepimiz herşeyin en güzeline sahip olmak isteriz. Güzel ve temiz bir çevrede yaşamak isteriz. Ancak en güzeli istemenin bir de görevi vardır. Bu görev fertler olarak hepimizin görevidir. Temiz ve yeşil bir çevre istiyorsak, öncelikle kirletmemeyi ve korumayı çok iyi yapmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.
 
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve 5 gün sürecek olan çevre şenliğinde, çeşitli etkinlikler yapılacak. Etkinlikler çerçevesinde, üniversiteli grupların hazırladığı konserler, sergiler ve film gösterileri ücretsiz olarak izlenebilecek. Konuşmaların ardından, üniversiteli grubun konseri ile 4. Çevre Şenliği etkinlikleri devam etti.
iha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2007 Salı 18:33:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?