25
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

5 kanalda birden canlı yayına çıktı

TAHMAZOĞLU, 5 KANALDA BİRDEN CANLI YAYINA ÇIKTI

Gaziantep'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep'te yayın yapan 5 TV kanalının ortak platform yayınında canlı yayına çıkarak, yapılan çalışmalar ve 7-11 Temmuz 2010 tarihleri arasında yapılacak olan Şahinbey Uluslararası Folklor festivali hakkında bilgiler verdi.

Karataş Şahinbey Parkı amfi tiyatro içinde yapılan ve Olay TV, Kanal 27, Hisar TV, GRT ve Mega TV'de canlı olarak yayınlanan programda Başkan Tahmazoğlu, Olay TV programcısı Levent Özkurt, Kanal 27 Genel Müdürü Galip Ünlükara, GRT Genel Müdürü Metin Sabuncu, Hisar TV Genel Müdürü Hanifi Mirzaoğlu ve Mega TV Genel Müdürü Arif Kurt'un sorularını cevapladı.

Şahinbey ilçesinin birçok alanda ihtiyaçları olduğunu ifade eden Başkan Tahmazoğlu, ekibi ile birlikte bu sorunları kısa sürede çözmek için çeşitli projeler hayata geçirdiklerini belirterek, yeni park alanları, asfalt çalışması, kaldırım çalışması, imarlı yolların açılması, sosyal tesis ve taziye evleri ile gençlerin bir meslek sahibi olması için çeşitli kurslar açma dalında çalışmalar yaptıklarını söyledi. Spor alanında birçok çalışma yaptıklarını belirten Başkan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Sporu önemsiyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızın kendi mahallesindeki parkında spor yapması için ilçe genelindeki tüm parklarımıza kondisyon aletleri koyduk. Alanı müsait olan parklarımıza küçük halı sahalar yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda yaz okulu düzenledik. 2000'in üzerinde gencimiz spor yapıyor. Şu an spor kulübümüzde 3 binin üzerinde lisanslı sporcumuz bulunmaktadır."

7-11 Temmuz 2010 tarihleri arasında yapılacak olan Şahinbey Uluslararası Folklor festivaline tüm halkı davet eden Başkan Tahmazoğlu, Şahinbey parkı içinde düzenlenecek olan folklor festivalinin ücretsiz olduğunu belirterek, "Altı ülkeden yaklaşık 230 kişi katılacak. Gürcistan, Bulgaristan, Suriye, Sırbistan, KKTC ve Malezya halkoyunları ekiplerin katılacağı festivalde Ferhat Göçer, Ahmet Özhan, Mustafa Ceceli ve İhsan Güvenç gibi ünlü sanatçılar sahne alacak. 7 Temmuz 2010 Çarşamba günü saat 17.00'de

Demokrasi Meydanına çelenk koyma ve festival ateşinin yakılmasıyla başlayacak olan festival kortej yürüyüşü ardından Şahinbey Parkı'ndaki festival köyünün açılışı ile start alacak. Birçok gösterinin yer alacağı festivalde 7 Temmuz 2010 Çarşamba akşamı Ferhat Göçer sahne alacak. Festival kapsamında 8 Temmuz 2010 Perşembe günü akşam Ahmet Özhan, 10 Temmuz 2010 Cumartesi Günü İhsan Güvenç ve 10 Temmuz 2010 Pazar günü Mustafa Ceceli sahne alacak."

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 10:01:02
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 11:31:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?