25
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Ahmet Özhan mest etti

ŞAHİNBEY FESTİVALİNDE AHMET ÖZHAN BÜYÜLEDİ

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Uluslararası Folklor Festivali, Ahmet Özhan'ın birbirinden güzel musiki eserlerini seslendirdiği programla başladı.

Şahinbey Uluslararası Folklor Festivalinde Miraç Kandili gecesi sahne alan Türk musikisinin değerli isimlerinden Ahmet Özhan, söylediği musiki eserlerle dinleyicilerini büyüledi. Şahinbey Parkı amfi tiyatroda düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgisi karşısında alana sığmayan kalabalığın festival alanına kurulan dev ekranla aynı coşkuyu yaşamaları sağlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun da katıldığı programda Türk musikisi ve tasavvuf musikisinin değerli isimlerinden Ahmet Özhan'ı

dinlemek için gelen hayranları sık sık sanatçıya eşlik ederek, eserleri birlikte okudular.

Böyle güzel bir gecede kendileri ile birlikte olan sanatçı Ahmet Özhan'a ve vatandaşlara teşekkür ederek Miraç Kandillerini kutlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Bu mübarek geceler Rabbimizin bizlere bir lütfüdür. Mübarek ayları ve geceleri iyi değerlendirip sevap kazanmak için çalışmalıyız. Yıllardır severek dinlediğimiz Ahmet Özhan da bu gecede seslendirdiği musiki eserlerle kalplerimizi mest eyledi, kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Program sonunda Başkan Tahmazoğlu günün anısına Ahmet Özhan'a plaket takdim ederken, Sırbistan'dan gelen halkoyunları ekibinin grup üyeleri de Ahmet Özhan'a buket takdim etti.

ŞAHİNBEY FESTİVALİNDE AHMET ÖZHAN BÜYÜLEDİ
ŞAHİNBEY FESTİVALİNDE AHMET ÖZHAN BÜYÜLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2010 Cuma 10:03:03
Güncelleme :9 Temmuz 2010 Cuma 12:09:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?