18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Alfemo showroom açtı

ALFEMO GAZİANTEP'TE SHOWROOM AÇTI

Alfemo Gaziantep'te ilk showroomunu açtı.

Karataş Mahallesi 400 Numaralı Caddede hizmet verecek olan Alfemo showroomun açılışına Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Torun, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Sadullah Tayşi ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, Gaziantep'e bugün açtıkları mağazanın bin 800 metrekarelik kapalı alana sahip olduğunu, burada sergileyecekleri yaklaşık 100 çeşit ürünün Gazianteplilerin beğenisini kazanacağından emin olduğunu söyledi.

Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Torun da, Şahinbey'e yaptıkları yeni hizmetlerden ötürü kentin her geçen gün geliştiğini, bu gelişmenin de yatırımcıları ilçeye yatırım yapmaya yönelttiğini belirtti. Torun, Alfemo'nun ilk showroomunu Karataş mahallesine açmasının ilçeye önemli bir hizmet boşluğunun dolmasına vesile olacağını söyledi.

Alfemo Karataş Showroom Müdürü Fatih Akboz ise Gaziantep'te ilk açtıkları mağazalarının bölgede bulunan mobilya ihtiyacının önemli bir bölümüne cevap vereceğini umduklarını ve tüm Karataşlıları mobilyalarını yenilemeye davet ettiklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından, showroomun açılışı yapıldı.

ALFEMO GAZİANTEP'TE SHOWROOM AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2010 Pazar 12:55:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?