31
Mayıs
2024
Cuma
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Asfalt çalışmaları tam gaz

Hava şartlarının iyi olması ile birlikte ilçede bir çok bölgede asfalt ve yama çalışması yapan Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Beşyüz Evler Mahallesi'nde bulunan Kaşgarlı Mahmut İlköğretim Okulu çevresini ve bölgedeki sokaklarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmasından dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'a teşekkür eden mahalle sakinleri, yıllardır yazın tozdan kışın çamurdan çıkılmayan yollarının olduğunu ve yapılan asfalt çalışması sonrasında mahalle halkının bu sıkıntılardan kurtulduğunu söyledi.

Yapılan asfalt çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkan Vekili Mehmet Haz da hava şartlarının iyi gitmesi ile ihtiyaç gerektiren yerlerde asfalt ve yama çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Haz, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde birçok bölgede çalışmaların devam ettiğini kaydederek, "Buradaki insanımızın da yaşamlarında, yazın tozdan kışın çamurdan etkilenmemesi sağlanmıştır. Eğitime olan desteğimizi sürdürüyoruz. Beşyüz Evler Mahallesi'nde bölgeye hitap eden Kaşgarlı Mahmut İlköğretim Okulu çevresinin de asfaltını yaptık" dedi.

Haz, belediye tarafından oluşturulan asfalt yama ekiplerinin de ilçe genelinde yapılan kontroller sonrasında belirlenen yerlerdeki yama çalışmasını aralıksız sürdürdüğünü ifade ederek, yapılan tüm çalışmaların halkın rahat ve huzuru için olduğunu dile getirdi.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 14:33:36
Güncelleme :14 Nisan 2008 Pazartesi 14:38:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?