18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Bakan Şimşek hayran kaldı

MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK'İN GAZİANTEP TEMASLARI

Referandum çalışmaları için Gaziantep'e gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şahinbey Belediyesi tarafından Eski Makine Sanayi Müdürlüğü yerine yaptırılan Muhsin Yazıcıoğlu parkını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Onur Mahallesi'ndeki Muhsin Yazıcıoğlu Parkını gece geç saatlerde ziyaret eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'da eşlik etti.

Muhsin Yazıcıoğlu parkında oturan vatandaşlarla tek tek ilgilenen ve sohbet eden Bakan Şimşek, sohbet ettiği vatandaşlara referandum'da neden evet denilmesi konusunda açıklamalar yaptı. Muhsin Yazıcıoğlu parkını çok beğenen Bakan Şimşek, "Vatandaşımızın rahat bir şekilde kullanması için böyle güzel ve donanımlı bir park yaparak halkın hizmetine sunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu teşekkür ediyoruz. Başkanımız güzel hizmetler yapıyor. Gece geç saatler olmasına rağmen park çok kalabalık bir şekilde kullanılıyor. Bu demek oluyor ki vatandaşımız parkını benimsemiş ve çok memnun olduğunu gösteriyor" dedi.

MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK'İN GAZİANTEP TEMASLARI
MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK'İN GAZİANTEP TEMASLARI
MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK'İN GAZİANTEP TEMASLARI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 10:27:02
Güncelleme :23 Ağustos 2010 Pazartesi 18:06:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?