26
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Başkan Anneler Günü'nü kutladı

İlçe genelinde yeni yapılacak sosyal tesis alanlarının yer tespiti için incelemelerde bulunan Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gittiği mahallelerde esnafları ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren ve gittiği her mahallede muhtarı da yanına alarak mahallenin eksikliklerini belirleyen Başkan Tahmazoğlu, esnafın ve vatandaşların şikayetlerini değerlendirerek anında çözüme kavuşturuyor. İlçe genelinde tüm mahallelerin sorun ve sıkıntılarını gidermek için hızlı bir şekilde çalışacaklarını belirten Tahmazoğlu, "Mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla el ele vererek, hızlı, etkin ve kaliteli bir hizmet sergileyeceğiz. Ekiplerimizle birlikte yeni yapacağımız sosyal tesislerin yerlerini belirlemek için incelemelerde bulunuyoruz. Bu çalışmamızı titizlikle yürütüyoruz. Çünkü yapacağımız sosyal tesislerin çok kapsamlı, kullanışlı ve daha büyük bir bölgeye hitap etmesini istiyoruz. Yer tespit çalışmamız sonrasında yapılacak teknik çalışmalar ardından yeni tesislerimizi kısa sürede yaparak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kavaklık mesire alanında piknik yapan bayanları da ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı ve onlara karanfil dağıttı. Anneler gününün çok önemli ve özel bir gün olduğunu ifade eden Başkan Tahmazoğlu, “Annelerimizi yılda bir kez değil, yılın her günü hatırlayarak başımızın tacı etmeliyiz. Cennet annelerimizin ayakları altındadır. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer yoktur. Sevginin en büyük kaynağı, sınırsız hoşgörü, karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimizdir. Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 15:14:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?