27
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Başkan Perilikaya'yı inceledi

İlçe genelinde bakımsızlıktan atıl bir görünüm kazanan mevcut parklarda bakım, onarım, yenileme ve düzenleme çalışmalarını sürdüren Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi'nin, Perilikaya Parkı'ndaki çalışmaları devam ediyor.

Belediye ekipleri tarafından çalışmalarına devam edilen Perilikaya Parkı'na gelerek yerinde incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya Parkı'nın daha önce kaldırım seviyesinden çukurda olduğunu ve kışın parkın tamamen su dolduğunu, yazın ise bakımsızlıktan her tarafın toz olması nedeniyle vatandaşların bu parkı kullanamadığını söyledi. İlk olarak park alanında yarım metre kadar dolgu yaptıklarını kaydeden Başkan Tahmazoğlu, şunları söyledi:

“Bölgenin tek parkı olan bu alanda gerekli peyzaj düzenlemesine başladık. Çocuklarımızın rahat bir şekilde kendi mahallelerindeki parkta doyası oynaması için iki adet oyun gurubu koyuyoruz. Her yaştaki vatandaşımızın sağlıklı yaşam için spor yapmaları için spor aletleri de koyacağız. Yaptığımız çalışmalar sonunda Perilikaya Parkı atıl bir park olmaktan kurtularak, yaşayan bir park haline gelecek ve 7'den 70'e her yaşta insanımıza hitap eden bir park olacaktır. Perilikaya Parkı'ndaki çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu hafta içinde parktaki çalışmaları tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.”
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 11:10:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?