19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Başkan ve personelden kan bağışı

Gaziantep Kızılay Kan Merkezi tarafından yürütülen kan bağışı kampanyasına Şahinbey Belediyesi personelleri de katıldı.

Belediye hizmet binası bahçesinde kurulan mobil kan bağış noktasına gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da kan bağışında bulundu.

Ülkenin kan ihtiyacını karşılamak için düzenli olarak kan bağışı kampanyaları düzenlediklerini ifade eden Gaziantep Kızılay Bölge Müdürü Gökhan Özboz, "Kan bağışının tek kaynağı insandır. Bu nedenle biz çok şanslıyız. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, düzenli kan veren bir gönüllümüzdür. Bu yöndeki sıkıntılarımızı bildiği için kampanyamıza destek verdi ve bugün belediye personellerinin de katılımını sağladı. Belediyede düzenlenen bu kampanyaya vesile olan başta Başkanımıza ve belediye personellerine çok teşekkür ederiz" dedi.

12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü'nü kutlayarak sözlerine başlayan ve kendisi de kan vererek kampanyaya katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Kızılay, Türkiye'nin kan ihtiyacını karşılamaktadır. Taleplerin fazla olması halinde ihtiyaca cevap veremediklerini biliyoruz. Bu nedenle belediye olarak böyle bir kampanyaya desteğimiz olması amacıyla katıldık. Kan vermek sağlık açısından da oldukça faydalıdır. Sağlığı yerinde olan herkes belli aralıklarla kan vermelidir. Belediye çalışanlarımızı da bu kampanyaya sahip çıktıkları ve destekledikleri için kutluyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 14:40:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?