19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Başkan'a Anlı'dan teşekkür

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan bir programa katılarak yardım isteyen dokuz çocuklu Mukaddes Sevindi'ye yapılan yardımları görmek için gelen program sunucusu Müge Anlı, yardımda bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Ziyarette bir açıklama yapan sunucu Müge Anlı, Şahinbey ilçesinde oturan ve programa katılarak yardım isteyen Mukaddes Sevindi'yi ve programa katılarak aileye yardımlarda bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyarete geldiklerini söyledi. Anlı, Başkanın programa katılarak ailenin yaşadığı evin bakım ve onarımının yapılması ve ailenin borçlarının ödenmesine katkı sağladığını belirterek "Bu duyarlı davranışından dolayı kendisine çok teşekkür ederiz. Ailemiz şimdi rahat ve huzurlu bir evde yaşıyor" dedi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu da ziyaretlerinden dolayı büyük bir memnunluk duyduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "İlimizde yaşayan yardıma muhtaç ailelere yardımlarda bulunmak bizim görevimizdir. İlçemizde yardım isteyen ailemize duyarsız kalamazdık ve kalmadık. Gaziantep Valiliği, Şahinbey İlçe Kaymakamlığı ve Gaziantep Yardım Gönüllüleri Derneği ile birlikte ailemizin yaşadığı evin bakım ve onarımlarını yaptık. Ailemizin borçlarını ödeyerek güzel bir yaşam sürmesini sağladık."  Daha sonra Başkan Tahmazoğlu, günün anısına sunucu Müge Anlı'ya bakır işleme hediye verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 14:11:00
Güncelleme :7 Haziran 2009 Pazar 14:12:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?