26
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Belediye 66 okulu ziyaret etti

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ, KAMPANYA KAPSAMINDA 66 OKULU ZİYARET ETTİ

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi'nin ilçe genelinde başlattığı ve kurumların da büyük destek verdiği temizlik kampanyası okullarda düzenlenen törenlerle devam ediyor.

Düzenlenen temizlik kampanyası çerçevesinde Alparslan ve Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okullarındaki programlara katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kampanya çerçevesinde 66 okulda program düzenlendiğini söyledi. Düzenlenen törende Şahinbey Müzisyenleri Mehteran Grubunun gösterileri göz doldurdu.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin'in de katıldığı programda bir konuşma yapan Fatih Sultan Mehmet ilköğretim Okulu Müdürü Zekeriya Efiloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından başlatılan temizlik kampanyasının önemli bir hareket olduğunu belirterek bu yönde yapılan kampanyaların devam etmesini istedi. Efiloğlu, okul öğretmenleri, öğrenciler, veliler ve mahalle sakinleri ile birlikte temizlik kampanyasına destek verdiklerini ifade etti.

Okullarda düzenlenen programlardan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin de, "Bu kampanyayı yürekten destekliyorum. Şahinbey Belediyesinin sosyal sorumluluk alanında birçok çalışma yaptığını biliyorum. Başkanımız gelecek hafta okul birincilerimize bilgisayar hediye edecek. Müsait okul bahçelerine halı saha yapacağını ve okulların fiziki anlamda bakımlarını yaptıracağından bahsetti. Bu düşüncelerinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kampanyaya destek oldukları için öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, "Yaklaşık altı aydır temizlik kampanyamızı sürdürüyoruz. Kampanya kapsamında okullarımızı, esnafımızı ve ev hanımlarımızı ziyaret ediyoruz, kampanyamızı anlatıyoruz. Bu kampanyadaki amacımız sizlere temizlik yaptırmak değil, temizliğe dikkat çekip kirletmemeyi paylaşmak. Çöplerinizi çöp kovalarına atmanız, temizlenen çevreyi kirletmemenizdir. Kampanya kapsamında ziyaret ettiğimiz okulların boya ihtiyacı varsa onları yapıyoruz. Okullarımıza bank, plastik çöp kovası, tenis masası, defter, sıvı sabun gibi malzemeler hediye ediyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin annelerine verilmek üzere önlük hediye ediyor ve okul bahçelerine ağaç diyoruz. Okullarımızı önemsiyoruz. Eğitimi önemsiyoruz. Bu sebeple okul bahçeleri müsait olan okullarımıza halı sahalar yapacağız. Ayrıca yaz tatilinde öğrencilerimiz için yaz spor okulu açıyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak eğitimi teşvik etmek adına eğitimde başarıyı destekliyoruz. Bunun için okul birincilerimize, SBS, LYS ve YGS'de Türkiye geneli ilk 500 giren başarılı Şahinbeyli öğrencilerimize diz üstü bilgisayar hediye edeceğiz" şeklinde konuştu.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ, KAMPANYA KAPSAMINDA 66 OKULU ZİYARET ETTİ
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ, KAMPANYA KAPSAMINDA 66 OKULU ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 10:03:01
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 10:13:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?