18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Belediye kapı kapı vergi toplayacak

Şahinbey Belediyesi, emlak ve temizlik vergilerinin mahalle evlerinden tahsil edilmesini kararlaştırdı.

Şahinbey Belediyesi ilk etapta Balılı Parkı’nda bulunan Halkla İlişkiler Merkezi ve Karataş Mahallesi’ndeki mahalle evinde ödemeleri kabul etmeye başladı.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, hizmeti vatandaşın ayağına götürdüklerini belirterek, "Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde izdihamı önlemek ve vatandaşın kendisine en yakın yerde ödemelerini yapmasını sağlamak için böyle bir karar aldık. Böylece vatandaşımız ulaşım parası ödemeden kendi mahallesindeki ödeme yerlerinde vergilerini ödeyebilecek. 31 Mayıs’ta sona erecek ilk taksit ödemesini, halkımız cezalı duruma düşmeden ödemelerini yapmalı" dedi.

Can, iki noktada başlattıkları vergi ödemeleri için yakın bir zamanda Barak Mahallesi’ndeki Barak Mahalle Evi’nde de tahsilat yapmaya başlayacaklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2005 Salı 13:54:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kenan kaya IP: 81.8.100.xxx Tarih : 6.02.2006 14:20:40
sayın başkan belediyenin işi sadece para toplamakmıyolların durumundan haberiniz yokmu arabamıza binemez olduk.yollardaki çukurları kapatmak bu kadar zormu. siz sadece merkeze bakıyorsunuz kenar semtlerden haberiniz yok.