16
Mayıs
2024
Perşembe
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Belediyede Ekim meclisi yapıldı

Şahinbey Belediyesi'nin Ekim 2007 olağan meclis toplantısının birinci oturumu Belediye Başkanı Ömer Can başkanlığında yapıldı.


Belediye Meclis Salonu'nda yoklama yapılarak başlayan meclis, toplantıya 10 maddelik bir gündemle girdi. 2008 mali yılı bütçe ve 2008 mali yılı tarifesinin görüşülmesi, belediye karşısı yer altı otoparkı ve kafeteryaların devlet ihale kanunu gereğince kiralanması hakkındaki maddelerin de bulunduğu 10 madde oy birliği ile ilgili komisyonlarda görüşülmek üzere havale edildi.


Meclis sonrasında belediye çalışmaları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, sosyal belediyecilik adına her bölgeye eşit hizmet götürmek için çalıştıklarını belirtti. Can, Gaziantep'te bir ilki daha yaptıklarını ve şehrin kahramanlık mücadelelerini anlatan özel müzeyi Şehitler Parkı içerisinde kurduklarını, bakanlıktan gelen izinle geçen hafta ziyarete açıldığını, müze adına basılan kitabın Türkiye genelinde tüm kurumlara gönderildiğini kaydetti.


Başkan Can, Hoşgör Meydanı ve sosyal tesisleri hakkında da bilgiler vererek, belediye karşısındaki yer altı çarşısı ve yaya geçidinin 20 gün sonra hizmete açılacağını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı 11:01:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?