19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Belediyeden 2 bin öğrenciye burs

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi eğitime destek çalışmaları kapsamında, başarılı fakat maddi durumu iyi olmayan üniversite öğrencilerine her yıl olduğu gibi bu yıl da 2 bin öğrenciye daha burs verecek.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, göreve geldikleri günden bu yana eğitime desteği asli görev saydıklarını ve dört yıldır başarılı fakat maddi durumu iyi olmayan üniversite öğrencilerine eğitim sürelerince her ay düzenli olarak burs yardımı yapıldığını söyledi.

Can bursların öğrencilerin banka hesaplarına yatırıldığını belirterek, “Eğitime destekteki çıtayı her yıl biraz daha yükseltiyoruz. Bu yıl 2 bin öğrenciye daha burs yardımı yapacağız. Burs kayıtlarımız devam ediyor. Her yıl üniversiteli öğrencilerimize ayda 75 YTL burs yardımı yapıyorduk. Bizler bu yıl bu rakamı biraz daha arttırarak ayda 100 YTL olarak toplamda 800 YTL’yi düzenli olarak banka hesaplarına yatıracağız. İlimizin eğitim seviyesini arttırmak için eğitimlerini sürdüren öğrencilere destek olmak hepimizin görevidir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 16:45:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim halil ÇELİK IP: 85.98.33.xxx Tarih : 18.09.2008 19:59:25

diyeceğim tek şey eğer bana burs çıkarsa size verebileceğim tek şeyim bir hayır duası olaca....