18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Bu da sevindiren yıkım

ŞAHİNBEY'DE SEVİNDİREN YIKIM

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, madde bağımlısı gençlerin barınak olarak kullandığı ve çevre sakinleri için tehlike arz eden dört yapının yıkımını yaptı.

Sultan Selim, Ali Baba ve Şahveli mahallelerinde sahipleri tarafından kullanılmayan ve boş olduğu için madde bağımlısı gençlerin mesken tuttuğu dört adet yapı, Şahinbey Belediyesi Yapı Kontrol ekiplerince gerekli güvenlik önlemleri alınarak yıkıldı. Mahallelerinde yapılan yıkım ve temizlik çalışmasından dolayı Şahinbey Belediyesi'ne teşekkür eden mahalle muhtarları ve semt sakinleri, evlerin sahipleri tarafından kullanılmadığı için madde bağımlısı gençlerin barınağı haline geldiğini bu nedenle gündüzleri dahi çocuklarını sokağa bırakmaktan tedirgin olduklarını söylediler.

Belediye ekiplerinin yıkım sonrasında enkaz kaldırma çalışması da yaptığını belirten vatandaşlar, daha önce korktukları için yaklaşamadıkları yerlerin şimdi tertemiz olduğunu ve bundan sonra çocuklarının sokağa çıktığında kaygı taşımayacaklarını belirttiler.

ŞAHİNBEY'DE SEVİNDİREN YIKIM
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 17:20:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?