30
Mayıs
2024
Perşembe
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Çocuklara özel tesis

ŞAHİNBEY'DEN ÇOCUKLARA ÖZEL TESİS

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çarpık yapılaşmanın yoğun olduğu ilçe genelinde sosyal tesis ve taziye evlerine yoğun talep olduğunu söyledi.

Beybahçe Mahallesi'nde yapımına başlanan sosyal tesis alanına gelerek incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Göreve geldikleri günden bu yana sosyal tesis ve taziye evi yapımına ayrı bir önem verdiklerini kaydeden Tahmazoğlu, şunları söyledi:

“Bölgemizde çarpık yapılaşma yoğun olmasından dolayı özellikle sosyal tesis ve taziye evine yoğun ihtiyaç bulunmaktadır. Vatandaşımızın bu talebine cevap vermek adına Beybahçe mahallemizde boş alan bulamadığımız için tesis yapımı için bu alanın kamulaştırmasını yaptık ve inşaat çalışmasına başladık. Tesisimiz tamamlandığında içinde hanım ve erkek taziye evleri olacak. Yine bu tesisimizde diğer tesislerimizden farklı olarak bir ilki gerçekleştirdik. Tesisimizin bir katında 475 metrekare alanda çocuk oyun alanı yapacağız. Amacımız oyun alanı sıkıntısı çeken çocuklarımıza oyun alanları sağlamak. Bu uygulamamız tutulursa diğer bölgelerde de bunu hayata geçireceğiz.”

ŞAHİNBEY'DEN ÇOCUKLARA ÖZEL TESİS
ŞAHİNBEY'DEN ÇOCUKLARA ÖZEL TESİS
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2011 Salı 12:44:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?