25
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Festivale muhteşem gala

ULUSLAR ARASI FOLKLOR FESTİVALİ GALA GECESİYLE SONA ERDİ

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen, Gürcistan, Sırbistan, Bulgaristan, KKTC, Suriye ile Malezya olmak üzere altı ülkeden toplam 230 kişinin katıldığı ve birbirinden güzel sanatçıların sahne aldığı Uluslar arası Folklor festivali muhteşem gala gecesi ile son buldu.

Şahinbey Parkı içinde düzenlenen ve Türkiye ile birlikte yedi ülkenin katıldığı ve birbirinden güzel halk oyunlarının sergilendiği festivalde gala gecesi sahne alan sanatçı Mustafa Ceceli gecenin geç saatlerine kadar hayranlarını söylediği şarkılarla coşturdu.

Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı gala gecesinde ilk olarak ülkeler birbirlerine hediye verdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'da tüm guruplara günün anısına birer plaket verdi.

Protokol üyelerinin de yoğun ilgi gösterdiği gala gecesine, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Şahinbey Kaymakamı Ali Çınar, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Suriye'nin Gaziantep Başkonsolusu Haitham Saad, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel, Başkan Yardımcıları, ve Belediye meclis üyeleri de katıldı.

Son dönemin en iyi çıkış yapan ve sevilen sanatçılarından Mustafa Ceceli Uluslar arası Folklor Festivalinde hayranları ile buluştu. Şahinbey Amfi tiyatroda gerçekleşen gala gecesinde havai fişekler eşliğinde Ceceli birbirinden güzel şarkılar seslendirdi.

Binlerce kişi Mustafa Ceceli'nin doyumsuz şarkılarıyla coşarken, Gaziantep unutulmaz gecelerinden birine daha tanıklık etti.

Konser sırasında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu diğer protokol üyeleri ile birlikte sahneye çıkarak, sanatçıya festivale katkılarından dolayı teşekkür etti.

Belediye olarak yapılan tüm uygulamalarda vatandaşın memnuniyetini sağlamak için yapılacaklar için anketler yaptıklarını belirten Başkan Tahmazoğlu, "Bu festivali de hazırlarken, hangi sanatçılar olmasını istersiniz diye mini bir anket hazırlayarak vatandaşımıza sorduk ve sanatçımız Mustafa Ceceli'de yaptığımız anket sonunda belirlenmiş bir kardeşimizdir. Bu gece görüyorum ki demek ki doğru seçim yapmışız."dedi.

Daha sonra sanatçı Mustafa Ceceli'ye Malezya'dan gelen grup üyeleri çiçek takdim ederken, AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik'de günün anısına plaket takdim ederek, sosyal belediyecilik alanında yapılan bu festivalden dolayı Başkan Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

ULUSLAR ARASI FOLKLOR FESTİVALİ GALA GECESİYLE SONA ERDİ
ULUSLAR ARASI FOLKLOR FESTİVALİ GALA GECESİYLE SONA ERDİ
ULUSLAR ARASI FOLKLOR FESTİVALİ GALA GECESİYLE SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 11:03:00
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 11:31:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?