19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

GAGİAD Özkarslı'yı ziyaret etti

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu, Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'yı makamında ziyaret etti.

GAGİAD Yönetim Kurulu'nun Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'yı ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erturhan, GAGİAD'ın 8. Dönem Yönetim Kurulu'nu tanıttı ve yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarının bir şehrin kalkınmasında büyük önem taşıdığını belirtti. Erturhan, "Gaziantep'te yeni nesil sanayiciler yurt dışında eğitim görmüş ve idealist bir anlayışla ekonomiye hizmet etmektedirler. Eğitim her alanda ve her koşulda önemlidir. İkinci kuşak patronlar Gaziantep'in kalkınmasını hızlandırmaktadır" dedi.

Toplu konut sisteminin Gaziantep'te ilk kez Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirildiğine değinen Erturhan, hizmetlerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'yı tebrik etti. Erturhan, yerel yönetimlerin kent ve bölge kalkınmasında yaşamsal öneme sahip olduğunu kaydederek, yerel yönetimlerle sivil toplum örgütlerinin işbirliği ile kent ve bölge kalkınmasının hızlandığını ifade etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı da, yerel yönetimlerin bir şehrin her anlamda gelişimi için büyük önem taşıdığını, belediye olarak şehirde oluşturmuş oldukları toplu konut sisteminin büyük ilgi gördüğünü ve halkın yararına hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Özkarslı, şehirdeki park sayılarını daha da arttıracaklarına değinerek, toplum sağlığı için parkların büyük önem taşıdığını dile getirdi.

.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 13:28:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?