19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Gıda terörü hız kesmiyor

ŞAHİNBEY'DE SAĞLIKSIZ GIDA ÜRÜNLERİNE MÜSAADE YOK

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları denetim ve kontrollerde iki işyerinde toplam 490 adet son kullanma tarihi geçmiş gıda ürününe tutanak karşılığı el koyarak imha etti.

Şahinbey Belediyesi Cumhuriyet Zabıta ekipleri Konak Mahallesi Mimar Sinan Caddesi ve Güneş Mahallesi 1. Nolu Cadde'de bulunan işyerlerinde yaptıkları denetimlerde insan sağlığını tehdit eden, son kullanma tarihi geçmiş olan 490 adet ürüne el koydu. Cumhuriyet Zabıta Karakoluna getirilen ürünler daha sonra çöp aracında imha edildi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi Zabıta ekiplerinin vatandaşın huzur ve sağlığı için tüm işyerlerine yönelik denetim ve kontrollerini aralıksız sürdürdüğünü belirterek, Zabıta ekiplerinin ilçe genelinde gıda üretim ve satış yapan işyerlerinin denetimlerine ağırlık verdiğini söyledi.

Sağlıksız ürünlerle mücadelenin tek taraflı önlenemeyeceğini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, vatandaşların da bu konuda bilinçlenerek kendi sağlığı için aldığı ürünlerde son kullanma tarihine bakması gerektiğini ve bunu alışkanlık haline getirmesi gerektiğini belirtti.

ŞAHİNBEY'DE SAĞLIKSIZ GIDA ÜRÜNLERİNE MÜSAADE YOK
ŞAHİNBEY'DE SAĞLIKSIZ GIDA ÜRÜNLERİNE MÜSAADE YOK
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 12:49:00
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 13:47:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?