27
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Güneykent'in kanalizasyona çözüm

Gaziantep Şahinbey İlçe Belediyesi yıllardır çevre kirliliği, kanalizasyon ve yol sıkıntısı olan Güneykent Mahallesinde başlattığı yol açma çalışması ile bölgedeki sitelerin kanalizasyon sıkıntısını çözüyor.

2 gündür Belediye ekiplerinin çalışmalarını ilgiyle izlediklerini ve kendilerinin de artık hatırlandığını ifade eden site sakinlerinden Hüseyin Uzungeliş,"Uzun yıllardır burada oturuyoruz. Yıllardır mahallemizde yolumuz olmadığından yazın tozdan kışın çamurdan çıkamıyorduk. En büyük sıkıntılarımızdan biride kanalizasyon sorunu idi. Bu sıkıntımızı uzun yıllardır yetkililere ilettik. Ama bir sonuç alamadık. Yeni Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, bizleri unutmadı ve kanalizasyon sorunumuzu çözmek için çalışmalara başladılar. Tüm Mahalle halkımız adına kendilerine ve ekiplerine teşekkür ediyoruz. Mahallemizde yüzlerce aile yaşıyor ama ilk defa başkanımız sıkıntılarımızı gidermek için çalışma başlattı. Sorunlarımız çok ama zamanla bunlarında yapılacağını biliyoruz"dedi.

İlçe genelinde vatandaşların sorun ve sıkıntılarını hızlı bir şekilde çözmek için çalışmaları başlattıklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise Güneykent Mahallesinde kanalizasyon sıkıntısı olduğunu belirterek, bu sorunu çözmek için belediye ekiplerinin bir haftadır bölgede çalışmalarını sürdürdüğünü ve kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Vatandaşın huzur ve rahatını sağlamak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Güneykent Mahallemizde yüzlerce kamyon dolgu malzemesi kullanarak açacağımız yolla bölgedeki sitelerin kanalizasyonlarını dere içinde bulunan ana boruya bağlantısını yapacağız. Hizmetlerimiz bununla da kalmayarak, bölge halkımızın diğer ihtiyaçlarını da gidereceğiz"dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 16:11:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?