19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Gurur kaynağı halterciler

29-31 Mayıs 2009 tarihleri arasında Aydın'da yapılan Büyük Erkekler ve Büyük Bayanlar Kulüpler arası Türkiye Halter Şampiyonasında Erkeklerde takım halinde Türkiye dördüncüsü olan Şahinbey Belediyespor Halter Takımı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Şahinbey Belediye başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette sporcuları ve teknik heyeti başarılarından dolayı tek tek kutlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Kulübümüz Aydın ilinde yapılan ve 29 kulübün katıldığı Büyük Erkekler ve Büyük Bayanlar Kulüpler arası Türkiye Halter Şampiyonasında erkeklerde takım halinde Türkiye dördüncüsü olmuştur. Bu bizi gururlandırmıştır.

Yine aynı şampiyonada haltercimiz Osman Solmaz 62 kiloda toplamda 213 kilo kaldırmış, 63 kiloda Seda İnce toplamda 141 kilo kaldırmış ve 53 kiloda da Emine Karademir toplamda 115 kilokaldırarak, Türkiye üçüncüsü oluşmuşlardır. Kulübümüz düzenlenen şampiyonada ilk altı kulüp arasına girerek dördüncülük kupasını şehrimize kazandırmıştır. Ben inanıyorum ki haltercilerimiz bundan sonraki şampiyonalarda daha iyi dereceler alacaktır” dedi.
Başkan Tahmazoğlu daha sonra tüm sporculara ve teknik heyete kalem hediye etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 14:57:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?