18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Kabarcık'ta kilit taşı sevinci

KABARCIK MAHALLESİ'NDE KİLİT TAŞI SEVİNCİ

Her bölgeye eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren ve Belediyeler Yasası ile ilçeye bağlanan yeni mahalle ve köylerde harabe evlerin temizlenmesi, arazi yollarının açılması, yolların dolgu ve tesviye çalışmasını yapan Şahinbey Belediyesi, Kabarcık Mahallesinde kilit taşı çalışmasına başladı.

30 yıldır Gaziantep'in Kabarcık Mahallesi'nde oturduğunu belirten mahalle sakinlerinden Cuma Özkaya, "Bu zamana kadar yollarımızda çamurdan çıkılmıyordu. Sağolsun belediyemiz bir yıldır güzel hizmetler yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Şimdi sokaklarımız kilit taşı ile kaplanıyor. Bizler de bundan sonra çamurdan kurtulacağız" şeklinde konuştu.

Son bir yılda Şahinbey Belediyesi'nden güzel hizmetler aldıklarını ifade eden Kabarcık Mahalle Muhtarı Bayram Polat, "Şahinbey Belediyemiz daha önce mahallemizdeki harabe evleri temizledi. Vatandaşımızın mağduriyetini gidermek için arazi yollarını açtı. Sokak aralarındaki enkazları kaldırdı. Şimdi ise sokaklarımızı kilitaşı ile kaplıyor. Yıllardır alamadığımız hizmeti almaya başladık. Bu yüzden Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 11:43:04
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 11:56:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?