24
Mayıs
2024
Cuma
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Kahvelipınar'a taziye evi

ŞAHİNBEY'DEN KAHVELİPINAR'A TAZİYE EVİ

Vatandaşların rahat ortamlarda taziyelerini gerçekleştirmeleri için yeni taziye evleri yapımını sürdüren Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, mahalle halkının da isteği üzerine Kahvelipınar Mahallesi'nde başlattığı taziye evini kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyor.

Adil Ceydeli İlköğretim Okulu yanında bulunan alanın çevreden atılan çöplerden dolayı çöplüğe döndüğünü ifade eden Ali İhsan Güllü isimli öğrenci, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, okulumuzun yanını önce park yaptı. Parkın içine oyun grupları ve spor aletleri koydu. Bizlerde boş zamanlarımızda buraya gelip bu güzel ortamda zaman geçiriyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Semt sakinlerinden Ahmet Kurt da taziye evinin mahallede büyük ihtiyaç olduğunu belirterek, yapılan bu çalışmalardan dolayı çok memnun olduklarını belirtti. Daha önce taziye evi yapılması için talepte bulunduklarını belirten Kahvelipınar Mahalle Muhtarı Hayri Bekler, "Mahallemiz kenar semt olduğu için vatandaşlarımız taziye kabullerinde büyük sıkıntı çekiyordu. Bizim için büyük ihtiyaçtı. Sağ olsun başkanımız bu ihtiyacımız karşılamak için taziye evi yapımına başlattı. Yakın zamanda tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine açacağız. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ŞAHİNBEY'DEN KAHVELİPINAR'A TAZİYE EVİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 10:13:04
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 11:33:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?