26
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Karataş'a sosyal tesis

KARATAŞ BÖLGESİNE YENİ SOSYAL TESİS YAPILIYOR

İlçe genelinde sosyal ve kültürel alanlarda hizmet verecek olan sosyal tesislerin sayısını arttırmak için çalışmalar yapan Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, sosyal tesislerin bir yenisini daha Karataş'a yapıyor.

Yapılan sosyal tesisin Karataş bölgesi için gerekli bir tesis olduğunu ifade eden Karataş Mahalle Muhtarı Abdullah Sağlam, "Burada yapılan sosyal tesis mahalle halkının ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde yapılıyor. Sosyal tesis içerisinde bay bayan taziye evi, spor merkezi, emekli lokali ve meslek edindirme kurslarının verileceği bölümlerden oluşmaktadır. Yapılan bu sosyal tesisten dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Belediyemizle diyalog içinde çalışıyoruz. Şu an Karataş mahallemizde Gazdaş doğal gaz çalışması yapıyor. Bu çalışmalar tamamlandığında belediye başkanımız mahallemize üç park ve iki tanede halı saha yapılacağını belirtti. Sağolsun Başkanımız Mahallemize gelerek eksiklikleri yerinde inceledi. Bizde kendilerine proje üzerinde eksikliklerimizi belirttik. Bizler belediyemizin çalışmalarından çok memnunuz. Biliyoruz ki başkanımız Mahallemizin gelişmesi hususunda bizlere yardımcı olacaktır" dedi.

Belediye olarak sosyal ve kültürel çalışmalara büyük önem verdiklerini kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise yaptığı yazılı açıklamada, "Sosyal tesislerimizde geleceğimiz olan gençlerimiz içinde yatırımlar yapıyoruz. Çünkü sosyal, kültür ve eğitsel alanlarda hizmeti kendimize asli görev sayıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın sosyal yaşamlarına katkı sağlamak ve bu insanlarımızın sosyal tesislerimizde açacağımız kurslara katılarak, bir meslek sahibi olmalarını ve vatandaşımızın tüketen değil, üreten kişiler olmalarını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

KARATAŞ BÖLGESİNE YENİ SOSYAL TESİS YAPILIYOR
KARATAŞ BÖLGESİNE YENİ SOSYAL TESİS YAPILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2010 Çarşamba 09:19:04
Güncelleme :21 Temmuz 2010 Çarşamba 10:51:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?