19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Karneler Başkan'dan

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilkokuldan mezun olduğu Ahmet Çelebi İlköğretim Okulundaki karne dağıtım törenine katılarak, okul ve sınıf birincilerinin karnelerini verdi.

Törene, Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger'le birlikte katılan ve bir konuşma yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu günün kendisi için çok önemli bir gün olduğunu, çünkü 38 yıl önce bu okuldan mezun olduğunu ve burada olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Başkan Tahmazoğlu, “Geçmişte bizimde mezun olduğumuz Ahmet Çelebi İlköğretim Okulu'ndan mezun olan ve bugün birçok kurumun başında olan arkadaşımız bulunmaktadır. İnşallah çok çalışarak ilerde bu makamlarda sizler olacaksınız. Başarının anahtarı çok çalışmak ve bilgi sahibi olmaktır. Ben buradaki öğrencilerimizin gözlerinde bu ışığı görüyorum. Geleceğin Valileri, Kaymakamları, Belediye Başkanları sizlerin içinden çıkacaktır. Yıl boyunca yoruldunuz tatil yapacaksınız, ama tatil dönemini değerlendirerek, kitap okumalısınız” dedi.

Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Başkan Tahmazoğlu'na Ahmet Çelebi İlköğretim Okulu Müdürü Harun Cengiz tarafından günün anısına plaket verildi.
Tören, anaokulu öğrencilerinin gösterisi ile sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 11:50:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?