19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Kursiyerler sergi açtı

ŞAHİNBEYLİ KURSİYERLER SERGİ AÇTI

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren sosyal tesislerde İş-Kur işbirliği ile düzenlenen ve mesleki eğitim projesi kapsamında açılan Mefruşat, Makine Nakışı ve Eğitici Anne kurslarına katılan 590 kursiyerin dönem sonu sergileri düzenlendi.

Tüm mahalle evlerini ziyaret ederek açılışını Şahinbey Belediye Başkan Vekili M. Yaşar Torun'un yaptığı sergilere, kursiyerler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 60. Yıl, Aydınbaba, Barak, Cumhuriyet, Dumlupınar, Kürşad Tüzmen, Mehmet Tekerlek, Şehitler, Türktepe, Ulucanlar sosyal tesisleri ve Mimar Sinan Gençlik Merkezinde açılan sergiler vatandaşların gezmesi için iki hafta boyunca açık kalacak.

Şahinbey Belediyesi ve İş-Kur işbirliği ile düzenlenen mesleki eğitim projesi kapsamında 590 kursiyerin çeşitli kurslarda eğitim aldığını ifade eden Şahinbey Belediye Başkan Vekili M. Yaşar Torun, "Kursiyerlerimiz hem bir meslek sahibi oldular, hem de proje kapsamında günde 15 TL. ücret alarak aile bütçelerine katkı sağladılar. Bugün ise beş aylık eğitim sonunda yaptıkları el emeği göz nuru işlerinin sergilendiği sergilerini açtık. Kendilerini kutluyorum hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

ŞAHİNBEYLİ KURSİYERLER SERGİ AÇTI
ŞAHİNBEYLİ KURSİYERLER SERGİ AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 11:10:04
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 16:49:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?