27
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Mahalleli nefes aldı

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kullanılmadığı için tinerci barınağı olan ve atılan çöplerden dolayı etrafına pis koku salan evin temizliğini yaparak, böceklere karşı ilaçlamasını yaptı.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Düğmeci Mahallesi Karahoca Sokak No:6'da her tarafı açık bir halde terk edilen ve atılan çöplerden dolayı çevreye pis koku salan evin vatandaşlardan gelen şikayet üzerine temizliğinin yapıldığı belirtilirken, mahalle halkının huzur ve rahatı için böceklere karşı gerekli ilaçlama çalışmasının yapıldığı kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Zerrin Topsakal, terk edilmiş olan evin hem atılan çöplerden dolayı pis koku yaydığını hem de tinerci barınağı haline geldiğini belirterek, mahalle sakini olarak bu durumdan tedirgin olduklarını ve çocuklarını sokağa dahi çıkaramadıklarını söyledi.

Topsakal, “Şahinbey Belediyemize bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederiz. Burasının temizlenmesi için şikayette bulunduk ve bugün geldiler evin temizliğini ve ilaçlamasını yaptılar, bizleri bu sıkıntıdan kurtardılar. Artık bizde gönül rahatlığı ile çocuklarımızı sokağa çıkartabileceğiz” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 13:08:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?