25
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Mehmet Tahmazoğlu'na tebrik ziyareti

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Sarı, Gaziantep İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Nasuhi Güleç ve AK Parti Gaziantep Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.

Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ökkeş Eruslu, “29 Mart yerel seçimlerinde halkın yüzde 53 güvenoyunu alan başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Milletimiz oyumuzu arttırarak bu emaneti yine bize vermiştir. Bu emanet sorumluluk ister. Bunun bilinci içerisinde başkanımız da en üst düzeyde hizmet yaparak halkımıza sunacaktır. Bizler de vekillerimizle birlikte her zaman destekçisi olacağız” dedi.

Gaziantep halkının AK Partili belediyelere 'durmak yok hizmete devam' dediğini belirten AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Sarı da, “Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki büyük hizmetlere imza atacaktır. Bugüne kadar hizmet veren tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni başkanlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette konuşan AK Parti Gaziantep milletvekili Halil Mazıcıoğlu ise, "Şahinbey ilçemiz bundan sonra hak ettiği hizmeti en iyi şekilde başkanımla birlikte alacaktır" diyerek, “Vatandaşımız artık kendisine yakın ve istediğinde ulaşabilecek bir başkan istiyor. Kısa bir zaman olmasına rağmen gördüğüm kadarı ile başkanımız da bunu yapıyor ve halkın içinde oluyor. Başkanımıza yeni görevi hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan da, AK Parti'nin hizmet, halkın gönlüne girmek ve dürüstlük gibi bir düsturu olduğunu ifade ederek, “Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nda bu özelliklerin hepsi bulunmaktadır. Başkanımızın Şahinbey'in her bölgesine yönelik projeleri bulunmaktadır. Çok güzel hizmetlere imza atacağına inanıyor ve yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diyorum” dedi.
Ziyaretlerden dolayı büyük memnunluk duyduğunu ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, "Seçim öncesi halkımızla iç içe olacağız ve yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyecek, söz verdiğimiz her şeyi yerine getireceğiz demiştik. Biz bu yönde ekibimizle birlikte çalışmaya başladık. İlk olarak belediye sarayı ifadesini belediye hizmet binası olarak değiştirdik. Belediyemiz girişinde personellerimiz kolonya ve çikolata ile vatandaşımızı güler yüzle karşılayıp yardımcı olmaktadır. Elektrik ve su abone affı için belediyemize başvurmuş vatandaşlarımızın evrakları hızlı bir şekilde tamamlatılarak, işleme konulmuştur. Bundan sonra vatandaşımızın huzur ve rahatı için açılması gereken tüm yolları açacağız” ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 17:09:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?